Bästa hudvårdsrutinen

Posted by on apr 25, 2020 in Hudvårdsprodukter | 0 comments

Bästa hudvårdsrutinen

Är du i behov av en riktigt bra hudvårdsrutin? Du är inte ensam. Det finns mängder av olika produkter på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Att ha en hudvårdsrutin som passar din hudtyp är dock viktigt. Du vill väl säkerställa att du tar hand om din hud på absolut bästa sätt, eller hur?

Här nedan har vi tagit fram en hudvårdsrutin som passar de allra flesta. Sen kan valet av innehåll i produkterna variera. Med det menar vi att om du har fet hy så väljer du ett ansiktsvatten efter detta. Har du torr väljer du en rengöring efter detta och så vidare. Kom ihåg att du kan shoppa hudvård online med en grym rabattkod till Eleven som har ett stort utbud!

Steg 1: Satsa på en bra rengöring som passar din hudtyp.

Steg 2: Många glömmer bort vikten av att använda ett bra ansiktsvatten. Ansiktsvatten tar bort smutsrester som rengöringen inte fick bort och återställer hudens PH-balans.

Steg 3: Att peela ansiktet hjälper dig att förnya huden och få bort döda hudceller. Detta bör du dock endast göra 1-2 gånger i veckan och med en produkt som är anpassad efter just ansiktet.

Steg 4: En bra dag- och nattkräm bör alla ha i badrumsskåpet. Satsa på en tjockare kräm till natten och en lättare till dagen.