Vanliga behandlingar på skönhetssalong

Posted by on aug 18, 2023 in Huden | 0 comments

Vanliga behandlingar på skönhetssalong

Funderar du på att boka tid på en skönhetssalong? Då kan du i de flesta fall välja mellan en rad olika behandlingar. Exakt vilket utbud som finns på just din salong är naturligtvis svårt att säga, men de allra flesta erbjuder ett bra grundutbud som inkluderar hudvård, fransbehandlingar och färgning av bryn.

Just fransbehandlingar är något som har blivit allt mer populärt. Idag är det många utbildare som har gått en lashlift utbildning för att kunna erbjuda den allra senaste trenden. Med en lashlift utbildning har behandlaren kunskapen som krävs för att utföra en mycket effektiv och snabb behandling som ger dig långa och flirtiga ögonfransar på ett litet kick. Andra nya behandlingstrender är vitamin- och botoxinjektioner, samt laserbehandlingar. Här nedan berättar vi mer om några olika alternativ.

4 vanliga behandlingar på skönhetssalong

Ansiktsbehandling – Ansiktsbehandling kan komma i många former. Det vanligaste är en djuprengöring av huden som avslutas med uppstramande och vårdande krämer.

Lashlift – Lashlift lämpar sig för dig som inte vill göra fransförlängning, men som vill ha ett naturligt och vackert lyft till dina fransar.

Botox och fillers – Det är inte alla behandlare som är behöriga att genomföra botox- och fillersbehandlingar, men injektionerna blir allt mer vanliga och är framtagna för att minska ålderstecken och fylla ut kinder eller läppar.

Laser – Störande hårväxt kan enkelt tas bort med hjälp av laserbehandlingar. Laser går djupt in i hårsäcken och dödar den, så att du får en permanent borttagning av ditt hår. Behandlingen kan utföras i ansiktet såväl som på andra delar av kroppen.