Extra Glow – Såhär får din hy mer lyster

Posted by on jul 6, 2020 in Hudvårdsprodukter | 0 comments

Extra Glow – Såhär får din hy mer lyster

Känns din hud lite trött och glåmig? Slänger du avundsjuka blickar på influencers och kändisar när de lägger upp selfies på Instagram? Vi har knepen som räddar din trötta hy och ger dig det där härligt solkyssta glowet som alla strävar efter just nu.

Ta hand om hela kroppen!

Många glömmer bort att en strålande hud inte bara handlar om ansiktet. Ta hand om hela din kropp! Med Victorias secret body lotion och parfym får du en mjuk, fräsch hud som doftar underbart hela dagen. Smörj in hela kroppen med lotion varje morgon och kväll och spraya parfym vid behov.

Skönhet börjar inifrån

Det låter som en klyscha men det är sant. Drick minst två liter vatten varje dag och se till att få dina åtta timmars sömn varje natt. Din hy kommer att se fräschare ut på bara några dagar.

Serum till ansiktet – En livräddare!

Innan du applicerar din dagkräm på morgonen ska du alltid grunda med ett lager serum. Det jämnar ut huden och förbereder den för att kunna ta emot så mycket fukt som möjligt från dagkrämen.

Blotting papers

Dessa fantastiska små papper som får plats i handväskan är verkligen en räddare i nöden. Genom att lätt dutta dem mot ansiktet blir man av med oönskat flott och svett men ens naturliga glow stannar kvar. Dessa papper går att köpa i alla kosmetikbutiker och är ett måste att ha med sig in väskan.

Den perfekta highlightern

När inget annat fungerar för att få in rätt glow i ansiktet är highlighter det bästa att vända sig till. Prova dig fram för att se vilken konsistens och färg som passar dig bäst. Applicera lätt i ögonvrån, kindben, näsa, haka och amorbågen. Det ger ansiktet ett omedelbart lyft!