Ge kroppen en vårrensning efter vintern

Posted by on maj 13, 2020 in Hudvårdsprodukter | 0 comments

Ge kroppen en vårrensning efter vintern

När vintern har dragit förbi på våra nordliga breddgrader efterlämnar den ofta en torr hud och ett torrt hår hos de flesta. Därför kan det vara bra att göra en vårrensning av kroppen lagom till sommaren.

Under vintern utsätts huden och håret för kyla, kalla vindar och en ständig värmeväxling av den kalla utomhusluften och den varma inomhusmiljön. Det kan skapa torrhetsfläckar, hudsprickor och ett livlöst hår. Lagom till att snödropparna tittar fram kan det därför vara lägligt att ge huden och håret en liten make-over.

Fräscha upp hud och hår efter en lång vinter

När vårsolen tittar fram efter en lång och mörk vinter märker man ofta att huden och håret har tappat sin vitalitet. Det beror främst på det kalla och torra klimatet som kan torka ut huden och håret ordentligt under vinterhalvåret. Då blir huden extra torr och känslig och håret blir glanslöst. Brist på sol och D-vitamin är också en bidragande faktor till att man ser glåmig och hängig ut.

Produkter från Schwarzkopf kan ge ditt hår sin glans och vitalitet tillbaka. Gör en hårinpackning eller ge håret ny färg som fräschar upp hela din look snabbt och effektivt.

Att ge din hud en ordentlig peeling från topp till tå med en återfruktande kräm efteråt, kommer göra din hud slät, återfuktad och fri från klåda och stramhet.