Hudvård från insidan

Posted by on apr 17, 2023 in Huden | 0 comments

Hudvård från insidan

Många skönhetsintresserade är duktiga på vilka krämer, serum och rengöringsprodukter som är bäst för deras hud. Men då kroppens förmåga att ta upp näringsämnen från huden är begränsad kan det vara en god idé att även ge din hud lite kärlek inifrån och ut.

Seaformula+ för hud och naglar

Du kan på ett smidigt sätt vårda din hud med skönhetskapslar från Seaformula.se som innehåller högkvalitativa ingredienser särskilt anpassade för att ge näring till hud, hår och naglar. Kapslarna innehåller marint kollagen som ger huden en riktig skönhetsboost. Kollagenpeptiderna är viktiga för hudens spänst men kapslarna innehåller flera fantastiska ämnen för huden. Koenzym Q10 bidrar ytterligare till att strama upp din hy och hyaluronsyran återfuktar huden på djupet. Seaformula+ innehåller även zink, C-vitamin och selen som bland annat skyddar mot oxidativ stress och ger huden mer glow. Du behöver endast ta en kapsel om dagen för att din hud snart ska visa sig må bättre.

Ät dig vacker

Förutom att ta tillskott som kan hjälpa dig att förbättra din hud är det viktigt att äta rätt. Frukt och grönsaker innehåller mängder av vitaminer som både hud, hår och naglar mår bra av. De skyddar även huden från oxidativ stress som får huden att åldras snabbare. Du bör även vara noggrann med att du får i dig tillräckligt med vatten då uttorkning annars kan visa sig på huden. För mycket socker kan ha en negativ inverkan på huden då det förstör kollagenfibrernas funktion. Om du äter mycket fet mat kan det orsaka igentäppta porer med akne som följd. Om du har problem med rosa svullna kinder eller röda prickar bör du även undvika gluten.