Påsar under ögonen

Posted by on nov 6, 2020 in Tips och tricks | 0 comments

Påsar under ögonen

Påsar under ögonen är et vanligt problem som uppstår när man är trött och sliten. För många kan detta vara besvärligt när de ska iväg till jobbet eller någon annanstans.

Men det finns en del knep man kan använda sig av för att bli av med sina påsar. Det första steget till att bli av med sina påsar under ögonen är en bra ögonkräm.

Det är viktigt att man inte använder en vanlig ansiktskräm runt ögonen istället för en ögonkräm då den kan vara för stark för den tunna huden kring ögat. På detta sätt kan man istället få motsatt effekt och bli svullen eftersom huden på det området är tunn och känslig.

Det finns många krämer idag som är utformade för att just reducera påsar under ögonen.

Men appliceringen av en ögonkräm kan också vara avgörande för att jobba bort svullnaden kring ögonen. Det är viktigt att alltid applicera krämer inifrån och ut från ögat, för rensa bort alla slaggämnen mot våra lymfsystem så att kroppen kan göra sig av med dem.

Förutom detta finns det också ett annat knep som man kan använda sig av för att göra sig av med de plufsiga runt ögonen. Kyla är något som ganska snabbt motverkar och reducerar påsar runt ögonen och därför kan det vara bra att förvara sin ögonkräm i kylen.

På detta sätt är krämen kall när den appliceras och detta ger ett snabbare resultat för en öppnare och piggare blick.

Och om inget av dessa alternativ räcker till kan man även använda sig av nerkylda skedar. Förvara två teskedar i kylen under natten för att kunna använda dig av de på morgonen.

Massera inifrån och utåt från ögat med dem i några minuter innan du applicerar på din ögonkräm, detta reducerar påsar under ögonen väldigt snabbt!