Ta hand om dina bröst

Posted by on nov 7, 2020 in Hudvårdsprodukter | 0 comments

Ta hand om dina bröst

Bysten har alltid varit förknippad med femininitet och kvinnlig skönhet. Dekolletaget, en bred och djup urringning, har alltid varit viktig i modebilden och det är inte konstigt att många tycker att vackra bröst är en viktig del av självbilden. Oberoende av om du redan älskar dina bröst, eller önskar förbättra dem, så ska du alltid ta hand om ditt dekolletage med avancerad hudvård, och vid behov, kirurgisk förbättring.

Det finns många anledningar till varför du kan vilja operera brösten. Skälen kan vara både kosmetiska och fysiska, exempelvis att du får ont i ryggen för att dina bröst är så tunga eller att du har behövt genomgå en mastektomi vid exempelvis bröstcancer. Oberoende av anledning ska du alltid välja en auktoriserad klinik som använder sig av Motiva.health-implantat.

Trygghet och säkerhet vid bröstimplantat

Bröstförstoring är en av de vanligaste kosmetiska operationerna. Tidigare användes ofta bröstimplantat som visat sig orsaka hälsoproblem. Idag finns det däremot betydligt bättre alternativ som är trygga och välbeprövade.

Välj rätt kirurg

De kirurger som samarbetar med Motiva är alltid certifierade och vill tillsammans med dig hitta den bästa lösningen för just din kropp. En bröstoptimering ska ge ett naturligt resultat som samspelar med resten av din kropps former och ger en naturlig känsla. Välj alltid en kirurg som du har förtroende för, som har goda rekommendationer och som kan visa att de följer branschens alla rekommendationer och regler. Var inte rädd för att ringa och prata med olika kliniker för att bilda dig en uppfattning om deras inriktning och be om att få se referenser.

Ta hand om ditt dekolletage

Oberoende av om du vill göra en kirurgisk bröstoptimering eller är nöjd med dina bröst som de är så behöver du ta hand om ditt dekolletage med rätt hudvård. Huden vid brösten och halsen är tunn och känslig och här syns ålderstecken tidigt. Men idag finns avancerade hudvårdande salongsbehandlingar och bra krämer som är speciellt framtagna för att ge mjuk och uppstramad hud vid bysten. Kombinera alltid salongsbehandlingar, hudvård och kosmetisk kirurgi med välbalanserad kost och träning för att få bra resultat som håller länge.